Muaj: Shkurt 2015

Imani dhe obskurantizmi laik

Mr. Orhan Bislimaj Imani dhe obskurantizmi laik Allahu i Lartësuar në Kur’an ka thënë: الْيَوْمَ يَئِسَ الَّذِينَ كَفَرُوا مِن دِينِكُمْ فَلَا تَخْشَوْهُمْ وَاخْشَوْنِ “…Tashmë, ata që nuk besuan, humbën shpresën…