Dje, më datë 29 prill 2023 morëm pjesë në gëzimin e xhematit të Pllanjanës, me rastin e mbarimit të Hatmes së Kur’anit, e që nënkupton edhe mbarimin e Mektebit, nga 35 nxënës, prej tyre 13 vajza e 22 djem.

Kolegu ynë, Selvir ef. Azari me përkushtim të madh arriti ta nxjerr këtë gjeneratë, duke përfunduar tri nivelet e mektebit.

Nxënësit manifestuan Program Festiv para të pranishmëve, me Kur’an e recitime.

Lum prindërit për këta fëmijë, e i lum imami për këtë kontribut të madh.

Zoti e shpërbleftë imamin Selvir ef. Azari për këtë kontribut të jashtëzakonshëm.

Shumë urime e shëndet për nxënësit! Inshallah, Kur’ani u bëhet dritë në këtë botë, kurse xhennet në ahiret!

Orhan Bislimaj

P.S.

Lista e nxënësve që bënë Hatme dhe mbaruan Mektebin:

1.Salahudin Dabir Sezair

2.Melis Muhamed Begi

3.Meldin Mirvet Begi

4.Menis Asmir Saiti

5.Azmir Azir Ajradini

6. Ahmed Armin Ajradini

7. Ahmel Admir Šabani

8. Halid Alen Azari

9. Ihsan Elsim Murati

10. Elina Elvir Saliji

11. Nejla Sanel Saliji

12. Medina Adin Ajradini

13. Din Selvir Azari

14. Abdulah Adis Ajradini

15. Azem Bekim Sezairi

16. Amar Bekim Sezairi

17. Dženan Sahid Ajradini

18. Salmin Samir Begi

19. Melih Amir Ibrahimović

20. Ahmed Zikrija Aljimović

21. Mihran Nadir Šabani

22. Selma Edis Sezairi

23. Zehada Amir Saliji

24. Meliha Saljif Šabani

25. Sumeja Šejadin šabani

26. Ihsana Ismailj Saiti

27. Jasmina Redžep Senadović

28. Dženisa Sabit Metić

29. Zejna Mejdin Saliji

30. Ismihan Adnan Azari

31. Anis Sejad Saiti

32. Adni Adem Hajrić

33. Dino Nedžad Azari

34. Seniha Sedat Ajradini

35. Melda Rehim Šabani

Për më shumë kliko këtu

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *