Nuk ka artikuj në këte kategori. Nëse dalin nënkategori në këte faqe, ato mund të kenë.

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës

Webfaqja zyrtare e Bashkësisë Islame Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës
  • Prishtinë, më 22 shtator 2022 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, me bashkëpunëtorë priti sot në takim një delegacion nga Qendra Islame nga Londra, të kryesuar nga Dilowar Khan. Pasi i dëshiroi mirëseardhje, Myftiu Tërnava e njohu mysafirin me historikun, organizimin dhe aktivitetet e BIK-ut si institucion i vetëm që organizon … The post Myftiu Tërnava priti në takim një delegacion nga Qendra Islame nga Londra appeared first on Bashkësia Islame e Kosovës.

KBI Prizren

Njoftime

Kur`an, Tefsir, Akaid, Fikh, Hadith, Histori Islame, Fetva të ndryshme, Video - Ligjërata ...
  • Vazhdon mësimi – besimi në mekteb, niveli i parë dhe niveli i dytë, në të gjitha xhamitë e komunës së Prizrenit. Imamët e mualimet po e bëjnë të pamundurën në edukimin e fëmijëve. Zot i Madhërishëm, shtoje bereqetin në udhëzimin e brezit të ri! për më shumë kliko: https://www.facebook.com/KBI.Prizren/posts/pfbid0zxwnhQUhEcD53EMPjJcyFXnF2jF1LDs6RgvsYSswDwtSuRZxbqYbLP889eapTBGCl

Tanzil.net

Librat

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 11 miq dhe s'ka antarë në linjë