Trego # 
Titulli Autori Klikime
Adhuroje Zotin, sikur je duke e pa…! Postuar nga Administratori 794
Mposhtja e virusit ‘corona’ (#Covid-19)…! Postuar nga Administratori 701
Paniku, më i rrezikshëm se virusi ‘corona’…! (sugjestioni negativ) Postuar nga Administratori 644
SelamFest2019 Postuar nga Administratori 1235
“Lidhja e Prizrenit”, pronë e Bashkësisë Islame…! Postuar nga Administratori 2087
Besimi islam dhe personat me nevoja të veçanta Postuar nga Administratori 4318
Domethënia akaidologjike e ‘abdestit’ Postuar nga Administratori 2546
Ramazani - muaj i gëzimit Postuar nga Administratori 3524
Prizreni, unanimisht e do rindërtimin e xhamisë në kalanë e Prizrenit – (1) Postuar nga Administratori 1446
Kurbani testim i devotshmërisë Postuar nga Administratori 2192
Thënia e njerëzve “Inshallah më ka thirrë hazreti Ibrahimi..." Postuar nga Administratori 2262
Prizreni, unanimisht e do rindërtimin e xhamisë në kalanë e Prizrenit – (3) Postuar nga Administratori 3070
‘Hixhreti’ simbol i lartësimit të fjalës së Allahut xh.sh. Postuar nga Administratori 1750
Vendosmëria në agjërim dhe heqja e dyshimeve Postuar nga Administratori 1741
El-Firasetu – shikimi i ngjarjeve me nurin e Allahut xh.sh. Postuar nga Administratori 1867
“Muveh-hidúnët” dhe pozita e tyre në besimin islam Postuar nga Administratori 1633
Imani dhe obskurantizmi laik Postuar nga Administratori 1527
Impulsi i imanit dhe kritika ndaj vetvetes Postuar nga Administratori 1571
Muhamedi a.s. mësues i përgjithmonshëm Postuar nga Administratori 1788
Roli i “imanit” te nxënësit dhe studentët Postuar nga Administratori 1432
Besimi islam dhe rrënjët e gjakut (siletur-rrahim) Postuar nga Administratori 2437
Thënia e njerëzve “e kam zemrën e pastër…?!” Postuar nga Administratori 1627
Tërmeti, fenomen i rastësishëm apo ndëshkim prej Allahut!? Postuar nga Administratori 7764
“Benamazët” dhe mllefi i tyre kundër Islamit Postuar nga Administratori 1521
Ngritja e duarve kah qielli me rastin e duasë Postuar nga Administratori 1414
Imani është një, ai as nuk shtohet e as nuk pakësohet Postuar nga Administratori 1754
Ndalohet përjashtimi “inshallah” në besim Postuar nga Administratori 1329
Etnogjneza e ehlus’s-unneti ve’l xhemati Postuar nga Administratori 1807
“Exheli” dhe “zgjatja” e jetës së njeriut Postuar nga Administratori 1446
Imam Ebu Hanife r.h. dhe çështja e “irxhá-së” Postuar nga Administratori 2607
Tallja me Islamin (el-istihzau) Postuar nga Administratori 1419

Nënkategoritë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës

Webfaqja zyrtare e Bashkësisë Islame Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës

KBI Prizren

Njoftime

Kur`an, Tefsir, Akaid, Fikh, Hadith, Histori Islame, Fetva të ndryshme, Video - Ligjërata ...

Në facebook

Tanzil.net

Librat

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 11 miq dhe s'ka antarë në linjë