Trego # 
Titulli Autori Klikime
Bashkësia Islame pronare e nikoqire e “Lidhjes së Prizrenit” Postuar nga Administratori 734
Muhamedi a.s. nuk mund të nënçmohet nga askush! Postuar nga Administratori 1795
Kthimi në xhamitë tona! Postuar nga Administratori 1729
A është Covid-19 një ndëshkim prej Zotit? Postuar nga Administratori 1544
Zoti i krijon sëmundjet Postuar nga Administratori 1498
KARTA E MEDINËS DHE PROPOZIM-MARRËVESHJA E MARTTI AHTISAARIT PËR STATUSIN E KOSOVËS Postuar nga Administratori 1497
COVID-19 NUK ËSHTË MURTAJË - (3) Postuar nga Administratori 1608
Analet e pandemisë covid-19 (1) Postuar nga Administratori 1205
MURTAJA EPIDEMI E RREZIKSHME - 2 Postuar nga Administratori 1834
Përpjekja për vjedhjen e trupit të Pejgamberit a.s., në varr! Postuar nga Administratori 2687
Haxhi i ndaluar dhe Covid – 19! Postuar nga Administratori 1550
Prizreni, unanimisht e do rindërtimin e xhamisë në kalanë e Prizrenit – (7) Postuar nga Administratori 1520
Prizreni, unanimisht e do rindërtimin e xhamisë në kalanë e Prizrenit – (6) Postuar nga Administratori 1543
Prizreni, unanimisht e do rindërtimin e xhamisë në kalanë e Prizrenit – (5) Postuar nga Administratori 1587
Prizreni, unanimisht e do rindërtimin e xhamisë në kalanë e Prizrenit – (4) Postuar nga Administratori 1469
Prizreni, unanimisht e do rindërtimin e xhamisë në kalanë e Prizrenit - (2) Postuar nga Administratori 1370
Altruizmi kuptimplotë…! Postuar nga Administratori 1300
Durimi në padrejtësi dhe ndihma e melekut…! Postuar nga Administratori 1593
Rastet, kur vepra e mirë mbetet pa shpërblim…! Postuar nga Administratori 1414
Çka tha Allahu për ata që iu përgjigjën ezanit…! Postuar nga Administratori 1382
Ezani dhe çortimi i Pejgamberit (a.s.)…! Postuar nga Administratori 1430
Rasti i ‘Uhudit’ dhe #Covid-19…! Postuar nga Administratori 1370
Karantina…! Postuar nga Administratori 1310
Ngritja e duarve kah qielli…! Postuar nga Administratori 1308
Emri i Zotit…! Postuar nga Administratori 1326
‘Ti, ruaju pak, e Unë të ruaj shumë…!’ Postuar nga Administratori 1437
A mos keni dyshim n’Zotin…!? Postuar nga Administratori 1505
Zoti kuptimplotë…! Postuar nga Administratori 1315
ZOTI...! Postuar nga Administratori 1357
‘Përfytyrimi’ absurd i Zotit…! Postuar nga Administratori 1294
Aftësia njerëzore për perceptimin e Zotit…!? (sensus communis) Postuar nga Administratori 1261
A MUND TA SHOHIM ZOTIN…!? Postuar nga Administratori 1352
U shkatërruam, Ja Resulallah…! Postuar nga Administratori 1354
Coronavirusi dhe bërja e djalit kurban…! Postuar nga Administratori 1349
Coronavirusi dhe sekuenca e ahiretit…! Postuar nga Administratori 1355
Gjurmën e sexhdes, nuk e djeg xhehennemi...! Postuar nga Administratori 1284
KY NJERI ËSHTË PREJ XHENNETLIVE…! Postuar nga Administratori 1296
MOS TË RAFTË ME HARRU…!? Postuar nga Administratori 1323
ZOTI, NUK MASHTROHET…! Postuar nga Administratori 1349
FETARIA DHE MOSHA 40 VJEÇARE…! Postuar nga Administratori 1341
GJETJA E ZOTIT…! Postuar nga Administratori 1341
Zot, në dorën e kujt po më le...!? Postuar nga Administratori 1362
Mirënjohje luftëtarëve – Mjekëve…! Postuar nga Administratori 1323
Malli për xhumanë…! Postuar nga Administratori 1328
Kush e thinji Pejgamberin (a.s.)? Postuar nga Administratori 1330
Mobilizimi dhe mësimi i bubrrecit…! Postuar nga Administratori 1327
Paraditja, qe e gëzoi Pejgamberin a.s.! Postuar nga Administratori 1284
Lutja, kur Allahu u përgjigj n’dakik…! Postuar nga Administratori 1300
Rasti, kur Allahu ndërhyri direkt…! Postuar nga Administratori 1318
Fjala e Pejgamberit a.s., që na gëzoi pa masë…! Postuar nga Administratori 1286

Nënkategoritë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës

Webfaqja zyrtare e Bashkësisë Islame Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës
  • Prishtinë, më 2 dhjetor 2022 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, ka pritur sot në takim dr. Muhamed Besharin, sekretar i përgjithshëm i Organizatës Ndërkombëtare të Këshillit Botëror të Shoqërive Islame, me seli në Abu Dhabi të Emirateve të Bashkuara Arabe. Myftiu Tërnava fillimisht i uroi mirëseardhje delegacionit nga Emiratet, duke … The post Myftiu Tërnava priti në takim, dr. Muhamed Besharin appeared first on Bashkësia Islame e Kosovës.

KBI Prizren

Njoftime

Kur`an, Tefsir, Akaid, Fikh, Hadith, Histori Islame, Fetva të ndryshme, Video - Ligjërata ...
  • Sapo morën vesh, erdhën dhe e deponuan shumën prej 2400 euro për dyertë e xhamisë së Planesë. Kështu veproi xhemati i xhamisë ‘Sinan Pasha’ në Prizren. Kryeimami dr. Orhan ef. Bislimaj, në emër të KBI-Prizren e falënderoi mutevelinë haxhi Raif Shamliu dhe muezinin Ali ef. Berisha, e përmes tyre gjithë xhematin, të...

Në facebook

Tanzil.net

Librat

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 4 miq dhe s'ka antarë në linjë